Ombygning

Ombygning af hus

Ved ombygning af hus ændres den eksisterende grundplan af huset. Ombygning omfatter en bred vifte af nye tiltag i husets grundplan. Det kan være nye etableringer af en trappe, større stue, større værelse, udvidet køkkenalrum m.m. 

Når der skal ændres på en grundplan af huset, vil det bliver kaldt en ombygning.


Det er ofte en god idé, at vælge en totalentreprise til udførelse af en ombygning. Hvis vægge skal fjernes til et evt. et køkkenalrum, er det vigtigt, at den væg f.eks. ikke er bærende. Der vil en totalentreprise have fuldstændig styr på ombygningen og konstruktionen af bygningen. 

Det vil koste dyrt, at få reetableret en bærende væg, hvis den ikke er udført korrekt og lovligt. I bund og grund kan det altid svare sig, at få en total entreprise til at udføre sin ombygning. På den måde, er du som kunde, sikret en sikker og effektiv ombygning, som du vil have glæde af.

Tømrer

Hvad er en totalentreprise?

Går du med tanken om at ombygge dit hus?

Det kan med fordel være en god ide, at lade en total entreprise om opgaven. En totalentreprise er en entrepriseform, hvor det er den samme entreprenør, som står for både planlægning og selve udførelsen af dit byggeprojekt. Prisen er derfor sat fast uden yderligere omkostninger hen af vejen. Ved ombygning, er det vigtigt, at det bliver udført korrekt og lovligt. 

Det er dér hvor en totalentreprise, vil sikre dig i professionel udførelse af opgaven. Entreprenøren har både arkitekter, ingeniører og konstruktører til rådighed. Denne form for entreprise, er som kunde, ret overskueligt i et ombygningsprojekt. De vil tage opgaven fra A-Z, hvor alle professionelle fagfolk, som skal ind over opgaven, står til rådighed.

 Du som kunde, har derfor igennem hele forløbet den samme kontaktperson. Det gør, at man formindsker kommunikationsfejl. Derved får man så nøjagtigt et resultat, som man ønsker sig.

Få besigtiget din opgave

En ombygning er en stor renovering af grundplanen af huset. Derfor er det også vigtigt, at prisen ikke er afgørende for dig valg af en totalentreprise. Kvaliteten og kommunikationen med entreprenøren er også afgørende. 

Vi forslår, at du benytter dig en et uforpligtende tilbud til din ombygning. Vores samarbejdspartner tilbyder at få besigtiget opgaven gratis. Da din bolig ikke kan blive besigtiget online, giver det dig også tid til, at få en mavefornemmelse af entreprenøren og deres mål for opgaven. 

Vælg en entreprenør, som er gennemsigtig og ærlig igennem hele processen. Det skal være sådan, at du med en god mavefornemmelse, får dine ønsker opfyldt når entreprenøren er færdig med at besigtige opgaven.

Derfor kan det svare sig, at kigge efter anmeldelser af en totalentreprise på nettet. Vi kan klart anbefale vores professionelle samarbejdspartner til ombygning i Nordsjælland.

priser på tømrerarbejde

Indhent et tilbud