Gulvservice

Gulvservice til dit gulv

Er du i tvivl om du selv kan renovere dit gulv eller om du skal have en professionel gulvlægger til at udføre gulvservicen? Det kommer an på mange forskellige faktorer. Det kan f.eks. være at du har et helt specielt og unikt gulv som huset er født med. Her råder vi dig til at få en professionel gulvmand til at servicere dit gamle gulv. 

Gulvservice vedrørende flytning

Hvis du skal til at flytte fra din lejlighed, så vil der være nogle ting du skal være opmærksom på. Det er bl.a. at gulvet skal være i samme stand, som da du flyttede ind. Det afhænger af lejekontrakten, om det er dig eller udlejeren som skal betale for dette. Hvis du selv skal betale for det, kan du læse nedenfor, hvorfor vi anbefaler at man får en professionel gulvmand til at servicere gulvet, frem for du selv skal gøre det. 

Gamle unikke gulve - service

Hvis du har et gammelt og unik gulv, vil det være værd at give en service. Det kunne f.eks. være et flot plankegulv af god kvalitet. Sådan et gulv er meget robust og kan tåle både gulvafhøvling og gulvafslibning. Det kan ofte betale sig at give det nuværende gulv en service i form af enten gulvafhøvling eller gulvafslibning. Det kræver både mindre omkostninger på tid og materiale. 
 
Hvis du er en god handy man, vil du godt selv kunne udføre servicen på dit gulv. Men det kræver meget tid på forberedelse. Din forberedelse skal være grundig, ellers ender det ud med at blive dyre ind først beregnet. I forberedelsen skal du sikrer dig en veludført nedvaskning og rensning af gulvet. Løse gulvbrædder skal sidde godt fast og mindre ujævnheder i form søm i brædderne som kan stikke lidt op. Hvis dette ikke gøres rigtigt, kan det hurtigt ødelægge slibepapiret på det udlejet udstår som du skal bruge. Et slibepapir koster 100 kr. pr. stk. 

Hvad laver en gulvmand?

En fagmand inden for gulv kan lave en bred service af dine gulve. En gulvmand servicere dit gulv i form af gulvafslibning, gulvlakering, gulvbehandling og gulvafhøvling. Ofte går de her løsninger inden for service af gulv hånd i hånd. F.eks. skal gulvet have den rette gulvbehandling efter en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Man kan godt selv gøre nogle af tingene selv, men resultatet vil oftest blive afmærket i hvor god en handy man du er. 
 
Det anbefales dog at få en professionel gulvmand til at udføre servicen på dit gulv. Det er specielt en god ide hvis du er øm overfor dit gulv. Her sikrer du dig, at det bliver udført via de rigtige metoder og arbejdsgange. Dermed vil chancen for fejl og komplikationer være væsentligt formindsket og dit gulv vil ende med at flot slutresultat. 

Indhent et tilbud