Malermester

Malermester

Skal jeres virksomhed have et frisk pust eller skal du i gang med at indrette nogle helt nye lokaler? Vi ved at malerarbejdet kan være en stor opgave og det er vigtigt det bliver udført ordenligt for at få et godt og holdbart resultat. En maler kan også hjælpe jer med at finde de rigtige farver til jeres ønsker, så i kan få præcis den farve der passer til jer.

Hvad kan en maler hjælpe med?

En maler kan hjælpe dig med forskellige opgaver. Dygtige malere kan varetage de fleste opgaver inden for branchen. Hvad enten det er facaden der skal have en omgang, om kontoret skal genopfriskes eller noget helt tredje. Her får du nogle af de opgaver det fleste malere varetager:
Malerarbejde

Spartling af loft og væg

Om du skal have spartlet dit loft eller dine vægge, kan en maler udføre arbejdet for dig. Når man spartler væggene og loftet handler det om at fjerne huller og mellemrum i gipsplader. Formålet med at spartle er at overfladen bliver glat og klar til at den enten bliver malet eller der bliver opsat filt eller væv. Det er vigtigt for holdbarheden af tapetet og malingen at spartlingen bliver udført ordenligt.

Opsætning af filt og tapet

Det kan være en svær opgave at sætte filt og tapet op hvis du ikke har erfaring inden for dette. Det kræver at væggen er helt glat og jævn. Filt og tapet kan være en god mulighed for at skabe liv og stemning til dine rum. Filt og tapet kommer i mange forskellige farver og mønstre, så du kan være sikker på at finde noget der passer til dit look.

Maling

Malerarbejde kan blive udført mange steder. Alt efter hvor der skal males er der forskellige tekniker og forarbejde der skal gøres. En maler ved præcis hvordan det skal gøres så man undgår at malingen løber. Om du skal have malet indvendigt eller udvendigt, så kan en maler hjælpe dig til præcis din opgave.

Få en professionel til at udføre arbejdet

Lad en professionel maler udføre arbejdet for dig, så du kan være sikker på et flot og holdbart resultat. Vi anbefaler kun malere vi stoler på kan leverer et tilfredsstillende stykke arbejde.

Indhent et tilbud