Maler til privat

“En maler er en håndværker der er beskæftiget med at male, spartle og filte, så dine vægge, lofter og andet bliver jævnt og flot.”

Kvalitetspræget maler til privat

pexels-ksenia-chernaya-5691707

Malerarbejde er mere omfattende end man lige går og tror. De fleste tænker nok, at det er spild af penge, da man selv kan male. Der er trods en grund til, at malere er meget efterspurgt i forbindelse med at male private boliger. 

Flere års erfaring og professionalisme kan mærkes og ses i dette fag. Derfor er det altid en god idé, at lade en erfaren maler om din maler opgave for det mest holdbare resultat.

En maler udfører en lang række forskellige opgaver. Det kan være alt fra, at spartle en væg, loft eller andet, hvorefter de sliber ned for så, at påføre evt. filt og derefter maling. Det et noget som kræver præcision, en rolig hånd og mange års erfaring. 

Før en maleropgave til privat bliver udført, vil en maler ofte grundigt tjekke tilstanden af de vægge, lofter eller døre der skal males. Det er vigtigt, at man ved hvilket materiale det er blevet bygget med, da det er afgørende, for hvilken maling der skal anvendes. 

Kvaliteten af de brugte materialer, kan både ses og mærkes. Derfor vil en maler altid gå efter den bedste kvalitet, så man opnår en god og lang levetid på det udførte stykke arbejde.

Hvilke maleropgaver er der?

En maler til privat udfører en lang række forskellige opgaver i forhold til byggeprojekter i boligen. En maler behøver ikke nødvendigvis altid kun at male. Det er ofte i forhold til både nybyggeri, istandsættelse og renoveringer, hvor en maler bliver tilkaldt en opgave eller flere.

 Malere kan både varetager opgaver indendørs såvel som udendørs.

En maler har flere års erfaring med farver, derfor vil det altid være smart at forhøre dig med en maler, inden farverne bliver valgt. Det kan være alt fra nuancer til, hvordan farver stemmer overens med resten af boligen. 

Det er dog altid kunden der tager den endelige beslutning, hvor en maler altid gerne vil rådgive.

Her er der eksempler på hvilke opgaver, en maler udfører:

Indvendige maleropgaver:

  • Tapetsering
  • Maling af vægge og loft
  • Maling af gulv
  • Opsætning af væv og filt
  • Maling af døre
  •  

Udvendige maleropgaver:

  • Pudsning
  • Facademaling og rensning
  • Påføring af træbeskyttelse

priser på tømrerarbejde

Hvad koster en maler til privat?

Prisen på en maler varierer, det er ofte pr time, eller pr. m2. Hvis opgaven er beset, kan det også lade sig gøre, at få et samlet bud på opgaven. 

Det er ofte en god idé, hvis man gerne vil have opgaven klaret, til en pris man har accepteret. Prisen på opgaven, vil være inklusiv løn til maler, maling, spartling, filt osv. der er aftalt. 

Det er vigtigt, at det bliver udført en en professionel maler, som har mange års erfaring. 

En maler vil altid tage udgangspunkt i standen af opgaven nu, og hvad der skal til, før opgaven er tilfredsstillende løst. Derfor er det muligt, at gøre forarbejdet selv, så en maler ikke behøver at blive brugt penge på det.

Det er dog altid en mulighed, at overlade hele opgaven til en maler. Vi henviser til MALR, som har mere end 20+ års erfaring i maler branchen.

Maler København
pexels-blue-bird-7218578
pexels-tima-miroshnichenko-6474346

Indhent et tilbud