Hvad laver en tømrer til erhverv?

“En tømrer er en håndværker der fremstiller eller reparerer større trækonstruktioner, fx gulve, tagkonstruktioner eller andre større bygningsdele af træ”

Hvad kan en tømrer hjælpe med?

En tømrer arbejder ofte bredt inden for sit håndværk, og det kan derfor være svært at definere hvad en tømrer kan og ikke kan. Derfor er det vigtigt at tage sin tid til at kontakte en tømrermester eller tømrerfirma, og oplyse i detaljer om dine behov, for at se hvad de kan hjælpe dig med.

Som hovedregel, udfører en tømrer alt arbejde med træ og tømmer fordelt i udvendigt og indvendigt arbejde. Derudover, varetager tømrere ofte også opgaver som at isætte vinduer og døre, opsætte trapper og isoleringer.

Opgaven som tømrer, kræver også, at man kan planlægge og tegne de givne opgaver ned i detaljen, så der sikres at opgaven udføres helt korrekt. En tømrer har hænderne skruet rigtigt på, og skal kunne varetage både store og små opgaver.

 

Konkrete eksempler på tømreropgaver kan være:

  • Isolering
  • Tagkonstruktion
  • Tilbygning af terasse
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Opsætning af gipsloft
  • Stiller skillevægge op
  • Gulvlægning og udskiftning
  • + meget mere!
tømrer
tømrer firma

Hvordan vælger jeg den rigtige tømrer?

Hvis du står med en opgaver og har brug for en tømrer, er det en god idé at lave en grundig forventningsafstemning. 

En sund transparenthed, sikrer dig en forståelse for det arbejde en tømrer  udfører, samt en garanti for at du får udført det arbejde du betaler for. Kommunikation er derfor nøgleordet for et godt samarbejde – så vær ikke bange for at spørge en gang for meget omkring dine bekymringer, og stol på din mavefornemmelse i den indledende kontakt. 

Om du leder efter en tømrer i København, Aalborg, Odense eller et fjerde sted i landet, så er der stort udbud af tømrere på nettet. Det betyder, at du har lov til at være selektiv i din søgning, og vi anbefaler at du henter minimum 3 forskellige tilbud ind, før du tager en beslutning om valg af tømrer til dit byggeprojekt. 

Hvad koster en tømrer til erhverv?

Prisen for en tømrer til erhvervsarbejde kan varier i stort spænd. En dyr tømrer er ikke nødvendigvis lig med det bedste resultat. Derved understreges vigtigheden af at have en sund dialog og forventningsafstemning, inden at en pris fastlægges og arbejdet påbegyndes. Ved nogle tømrerfirmaer er prisen opgjort i antal timer, hos andre opgøres der en fast pris for hele byggeprojektet. 

Den gennemsnitlige timepris for en erhvervstømrer ligger på 500 DKK inkl. moms. Dog vil mange tømrerfirmaer variere i pris som mange andre erhvervsvirksomheder, derfor kan det være en god idé, at hente nogle forskellige uforpligtende tilbud hjem, så du kan regne på, om det tilbudte stykke arbejde passer ind i dine byggedrømme og i din økonomi.

Fordelen ved at vælge en erhvervstømrer hos os!

Du ved måske allerede nu at du har brug for en tømrer – men hvordan finder man den til sit erhvervsbyggeprojekt? 

Der findes mange typer specialiseringerne inden for malerarbejde, så derfor er der også malere som er kompetente inden for erhvervsopgaver. Det kan være en fordel, for dig, at vælge specifikt en erhvervsmaler til at udføre opgaverne på dit erhvervsbyggeri. 

Tømrer der har en større forståelse for erhvervsarbejde, kan bedre forstå dine behov, end hvis du hyrer en maler med for brede kompetencer der ikke har store erfaringer med erhverv. Det er til din fordel at vælge en erhvervsmaler, hvis du har specifikke behov under udførslen af arbejdet.

Er du fx stadig nødt til at kunne arbejde i dagstimerne under arbejdet, så kan dig og din erhvervs maler aftale hvornår arbejdet skal stå på – så de rykker ud fredag aften, og arbejder henover weekenden. Så misser du ikke dine arbejdstimer i hverdagene.

Vi har været dybt nede i researchfasen, og har samlet et netværk af landets dygtigste tømrer som er specialiseret i erhvervsbyggeprojekter. Grundet den skarpe specialisering, vælger vi også at bruge totalenterprise med vores tømrer. 

Så husk at kigge efter kompetencer og erfaringer for erhverv når du skal udvælge en tømrer til dit byggeprojekt.

priser på tømrerarbejde

Indhent et tilbud