Hvad laver en murer til erhverv?

“En murer er en håndværker der bygger og reparerer bygninger eller bygningsdele af murværk, kakler, puds m.m.”

Hvad er en murer?

Murer

En murer kan bygge og ombygge bygninger. De kan bygge alt fra små privatboliger til store erhvervsbygninger.

Når en murer er på arbejde, er det med blik for at udføre en række forskellige opgaver indenfor opbygning, renovering og vedligeholdelse af byggeprojekter. Derfor begynder murerarbejde ude på det område der ønskes bygget. Områder skal måles op og markeres, så mureren kan kalkulere hvilke materieale der er afgørende for, at dit byggeprojekt ender i en succes.

Murerarbejde kan ske både udvendigt og indvendigt. Så hvad end der skal støbes et nyt gulv på kontoret, eller lægges de rigtige tagsten på taget – så er det en murer du skal have fat i!

Hvad kan en murer hjælpe dig med?

I bund og grund er der ikke nogle opgaver der er for små, store, specifikke eller specielle. Så om du har brug for hjælp til at bygge et murværk, facaderenoveringer eller brug for hjælp til at reparere revner i murværket – så er det en murer der kan løse disse opgaver. 

Der er mange murerfirmaer der tilbyder forskellige services inden for murerfaget. Vi anbefaler dig, at indhente en række forskellige tilbud før du tager dit endelige valg. En murer bør kunne sammensætte et tilbud ud fra dine specifikke ønsker. Derfra vil en pris så fremgå. 

En murer kan hjælpe med at klarlægge en projektplan der indeholder præcis hvad murerarbejde der har relevans for dit byggeprojekt. Om det er et nyt betongulv der skal lægges, eller om du har brug for en udskiftning af mursten på det anneks der står i din have – så er det en murer du skal have fat i. Derudover, så har en murer en kæmpe forståelse for de forskellige materialer og arbejdsmetoder. Den viden er afgørende for, at de kan vejlede dig på den mest optimale måde. 

Blandt andet kan du få hjælp til:

  • Langtidsholdbar facaderenovering
  • Udskiftning af mursten
  • Tyndpudsning
  • Opmuring
  • Gulvlægning – nyt eller reperation
  • Støbning af gulv
  • Montering af fliser
   + meget mere
 
Hvis du står med revner i din virksomheds murværk, eller har du brug for facaderenoveringer? Så kunne det være en idé, at specifikt vælge en erhvervsmurer, da de er eksperter på erhvervsbyggeri.
 
Murerarbejde

Hvad koster en murer?

Prisen på en murer varier meget efter hvilket murerfirma du vælger til din opgave. Prissætningen er derfor individuel, og derfor kan det bedst betale sig for dig, at indhente flere tilbud til dine opgaver. Det giver dig en idé om prisgennemsnittet, og en mulighed for at finde det bedste tilbud dig. 

Trods hvor forskelligt priserne på en murer kan rangere, så skal du regne med, at en timepris på en murer kommer til at ligge i spændet fra 200 DKK – 600 DKK. Prisen på murerarbejde kommer an på en række faktorer, og derfor varierer priserne som de gør. Det kan være du både skal have revet gamle fliser ned, finpudset en væg og opsat nye fliser. Det er en kombination af flere opgaver, og alt efter omfang af opgaven og hvor mange m2 der skal arbejdet på, vil en murer eller murerfirma give et udspil på en pris til dig. 

Vi anbefaler at du indhenter minimum 3 forskellige uforpligtende tilbud. Så kan du vælge det tilbud der passer bedst efter dine behov og din økonomi.

Murer Aalborg

Vælg en erhvervsmurer til dit byggeprojekt

Om du har brug for en murer i Odense, København eller måske Aalborg, så er der murere som specialiserer sig inden for erhverv. Det betyder, at du kan hyrer en murer med stort kendskab til arbejdsopgaver indenfor erhvervsprojekter, og dermed mange erfaringer som du kan gavne fra. 

Det kan spare dig for tid til at sætte en almen murer i dit sted. En erhvervsmurer erkender med det samme, at dit erhverv er dit levebrød. Derfor er det nemmere for dig at kommunikere omkring byggeprojektet – de har med garanti prøvet et lignende projekt før, og kan forstå dine bekymringer. 

Så gå efter at vælge specifikt en erhvervsmurer, hvis du har har brug for hjælp til at bygge på dit erhvervslejemål!

Indhent et tilbud