Hvad laver en maler til erhverv?

“En maler er en håndværker der er beskæftiget med at male fx døre, vinduer, vægge og loft og med at sætte tapet og anden vægbeklædning op.”

Hvad kan en maler til privat eller erhverv?

pexels-ksenia-chernaya-5691707

En maler er god med en pensel – ja.

Men malerarbejdet er mere omfattende end hvad de fleste tror. Maleropgaven at male vægge, er én af de mest almindelige – du har måske selv malet dine egne vægge engang? Dog kan det være en god idé at overlade dit byggeprojekt i erfarne maleres hænder.

En maler bør ikke gå ned på kvaliteten, og derfor undersøges grundigt tilstanden af de aktuelle vægge. Det materiale de er bygget i, er afgørende for hvilken maling der skal anvendes. Malerne har øje for, om det er tilstrækkeligt med ét lag inden påbegyndelse – så undgår du at købe for lidt eller for meget maling selv.

Det specielle ved at vælge en specialiseret maler til erhverv, er at du får en anden form for professionalisme på din opgave. 

Professionelle malere til erhverv kan sænke dine bekymringer, og sikrer at resultatet sidder lige i skabet første gang – og så kan de udføre et godt stykke malerarbejde på en fornuftig tid.

Hvilke maleropgaver er der?

En maler udfører forskellige maleropgaver inden for forskellige byggeprojekter. Malere kan beskæftige sig inden for forskellige genrer, men projekterne opgøres ofte inden for privat eller erhverv.

Malere kan varetage maleropgaver inden for både nybyggeri, istandsættelse og renovering af projekter. Videre, kan maleropgaver deles op i indvendigt og udvendigt arbejde. 

En maler hjælper også med gode råd omkring farver og de rigtige produkter til de forskellige flader. Derfor kan en maler også bruges som sparringspartner inden arbejdet går i gang.

En maler kan varetage en række forskellige opgaver. Nogle af eksemplerne kan være:

Indvendige maleropgaver:

  • Tapetsering
  • Maling af vægge og loft
  • Maling af gulv
  • Opsætning af væv og filt
  • Maling af døre

Udvendige maleropgaver:

  • Pudsning
  • Facademaling og rensning
  • Påføring af træbeskyttelse
Maler pris

Hvad koster en maler til erhverv?

Mange malerfirmaer opgør deres priser i enten timepris eller pris pr. m2. Prisen vurderes bl.a. ud fra hvor stort areal der skal males, hvor meget forarbejde der er og hvilken type overflader der skal males. Derfor kan det være udfordrende selv at regne ud, hvad prisen for malerarbejde kan koste. Så, det er en rigtig god idé at hive forskellige uforpligtende tilbud hjem, og vurdere om der er et tilbud der matcher dig – eller om søgningen fortsætter.

Prisen pr. m2 varierer i gennemsnit mellem 75DKK – 150 DKK inkl. moms. 

Det betyder, at du som kunde, kan cirka regne en mindstepris ud efter de antal m2 du skal have malet. Dog skal du være opmærksom på, at alt efter opgavens størrelse, kommer der andre udgifter oveni. Er der fx behov for et stillads? Skal der forbehandles før der kan males? – en maler skal kunne overveje alle relevante faktorer i forhold til tid og pris. Det kan lyde som om det kan blive rigtig dyrt, men det er vigtigt at understrege at det er professionelle fagfolk, som kan arbejde hurtigt og effektivt – så det behøver ikke at blive dyrt!

Maler København
pexels-blue-bird-7218578
pexels-tima-miroshnichenko-6474346

Maler til erhverv - hvorfor er det en fordel?

Vi ved hvor vigtigt det er for jeres virksomhed at kunne fungere optimalt. Så når du vælger en maler med specialisering indenfor erhverv, så er der større garanti for hensynstagen når det kommer til at skabe en arbejdsplan. En maler der arbejder med erhvervsrelaterede opgaver, har indsigt i at arbejde på byggeprojekter, som ofte skal kunne fungere og køre under arbejdet. Er der tale om en butik med dagsåbningstider i hverdagen, vil en erhvervsmaler forstå dette, og en aftale om at arbejde efter lukketid, eller i weekenden kan nemt aftales. De forstår chancen for at du driver en virksomhed som ikke kan lukke, men som stadig skal have ny facademaling eller mindre renoveringer. 

Det er derfor vores anbefaling, at om du skal bruge en maler til erhverv i København, Odense, Aarhus – eller hvor dit erhvervsmål befinder sig, at du overvejer en maler eller malerfirma med ekspertise for erhverv. Så, indhent nogle forskellige tilbud, og sørg for at din håndværker har arbejdet i erhvervsmæssige konstellationer, så du sparer tid på at udfordringer der kunne være undgået ved at have valgt en maler der er ekspert i erhverv. 

Indhent et tilbud