Hvad laver en anlægsgartner til erhverv?

Hvad er en anlægsgartner?

En anlægsgartnermester arbejder med en bred viste af opgaver vedrørende udendørs arealer til både erhverv og private. Mange af de løsninger en anlægsgartner udfører går igen til på privat og erhverv. 

Forskellen oftest størrelsesorden på opgaverne. Til virksomheder, grundejerforeninger eller institutioner vil opgaverne være mere krævende angående projekternes omfang. Til erhverv vil det f.eks. kan det f.eks. være anlægning af større udendørs arealer, hvor der skal anlægges et grønt område ud fra design og plantegninger. 

Unavngivet (1080 × 1500px) (1080 × 1400px) (1)

Det kan en anlægsgartner udføre

En anlægsgartner kan arbejde med ydelser inden for både de grå og de grønne arbejdsopgaver. De grå arbejdsopgaver vil være belægning af asfalt, brolægning eller lægning af fliser. 
 
Til erhverv kan det være løsninger til den perfekte indkørsel eller parkeringsplads. Det kan også være en institution som skal have udført nye flisebelægninger eller en blød asfalt som værende et underlag til legepladser. 
 
De grønne arbejdsopgaver vil være at anlægge rullegræs og have anlæg. En anlægsgartner kan arbejde med mange forskellige opgaver vedrørende have anlæg. Det kan være alt fra have anlæggets design og opbygning, valg af materialer til belægninger, støttemurer og forskellige bed med planter og træer. 
 
Derudover kan en anlægsgartner udelukkende også bestilles til beskæringer og klipning af træer. Det er noget at det som anlægsgartner udfører meget af og som hurtigt kan eksekveres med de rette redskaber. 

Udbygning af udearealer

Skal I som virksomhed have udbygget jeres udendørsarealer? Afhængig af hvad der skal laves, så vil det være en god ide at gøre brug af en anlægsgartner. 
 
Hvis jeres virksomhed har en forhave som en del facaden, er det vigtigt at det ser indbydende ud. Med en anlægsgartner for I den professionelle hjælp, der kan sikrer at jeres udendørsareal foran jeres facade ser flot og indbydende ud. Når du vælger en anlægsgartner til jeres projekt, kan de hurtigt eksekvere jeres fremtidige drømme have anlæg. En anlægsgartner har således den rette knowhow til at komme praktiske løsninger som også er smukke at se på. De har også de rigtige maskiner og udstyret til det. 
 
Nogle anlægsgartnere er specialiseret i de grå områder og andre er specialiseret i de grønne områder. En anlægsgartnermester har ydelser inden for både de grå og grønne områder. Det er oftest den bedste løsning med en anlægsgartnermester, da de dermed sikrer dig en komplet udførsel af professionel kombination af begge områder. Dermed du få et slutresultat, som udstråler det unikke. 

Indhent et tilbud