Hovedentrepriser

Hvad er en hovedentreprise?

Hvis du har planer om at igangsætte en større byggeproces eller renovering, kan det være en fordel at bruge en hovedentreprise. en hovedentreprise har ansvaret for at styrke og fuldføre dit projekt inden for en aftalt tidsramme og pris. dette inkluderer planlægning, koordinering og kommunikation med andre håndværkere, murere og lignede, så du kun behøver at kommunikere med en person om hele byggeprojektet. Find dit hovedentreprise virksomhed.

Hvis du planlægger at igangsætte et større byggeprojekt som en totalrenovering nybygning eller andet, kan en hovedentreprise være en stor hjælp til at gøre processen mere overskuelig. En hovedentreprise vil tage sig af hele processen, lige fra planlægning og projektstyring til kommunikation med andre entreprenører og leverandører. Du vil derfor slippe for at skulle kommunikere med flere forskellige personer om forskellige dele af projektet. 

At bruge en hovedentreprise kan også hjælpe med at mindske risikoen for forsinkelser, misforståelser og omkostningsoverskridelser. En hovedentreprise vil sørge for at holde tidsplanen og budgettet i tråd, så du kan fokusere på andre vigtige opgaver i stedet for at skulle bekymre dig om at styre byggeprojektet.

Samlet set kan det at bruge en hovedentreprise gøre hele byggeprocessen mere overskuelig og effektiv, og kan spare dig tid og penge på lang sigt.

håndværker tilbud
Murerarbejde

Hvordan kan du sikre, at dit næste byggeprojekt bliver en succes?

Det er vigtigt at vælge den rigtige entrepriseform til dit projekt. Du bør overveje, hvor meget tid og kompetencer du har til at styre byggeprojektet, og afhængig af dette, kan du vælge mellem forskellige entrepriseformer.

Hvis du har erfaring og kompetencer til at styre projektet, kan du vælge fagentreprise. Her vil du selv stå for tidsplanen, økonomien, kontakten til de forskellige håndværkere osv. Det er dog vigtigt at være realistisk omkring, hvor meget ansvar du tager på dine skuldre.

Hvis du skal i gang med en større renovering eller tilbygning, anbefales hovedentreprise formen. Du skal selv indhente godkendelser og byggetilladelser og føre tilsyn med byggeriet eller ansætte en ekstern tilsynsførende. Hoved entreprenøren styrer økonomien, tiden og de håndværkere, der skal bruges til byggeriet. Der underskrives en kontrakt, og hoved entreprenøren styrer byggeriet fra start til slut.

Hvis du skal have bygget et nyt hus eller sommerhus, anbefales totalentreprise. Her står totalentreprenøren for ledelse af hele byggeprojektet og har adgang til arkitekter, ingeniører og håndværkere. Totalentreprenøren sørger for alt, hvad der er relateret til byggeriet, og du skal blot underskrive kontrakten.

Indhent et tilbud