Fordele ved gulvafslibning

Trægulve er utrolig populære i mange hjem. Det vil dog med tiden blive slidt, hvilket kan påvirke udseendet og slidstyrken. Hvis du står i denne situation, hvor dit trægulv er nogle år gammelt, kan det være en fordel at få en gulvafslibning. Vi har i dette indlæg samlet de bedste fordele ved at få foretaget en afslibning af gulvet.

Giv gulvet nyt liv med en gulvafslibning

tømrer firma

Med en gulvafslibning er det muligt, at give gulvet et friskt og nyt look. Når det dagligt bliver udsat for slid, kan det med tiden godt komme til at se medtaget ud. Derfor kan der være flere gode grunde til at få foretaget afslibningen.

Du slipper bl.a. af med ridser og hakker i gulvet, samtidig med at levetiden forlænges yderligere. Med den rette efterbehandling, kan du yderligere forlænge gulvets levetid og dets slidstyrke. 

Vælger du f.eks. en oliering som efterbehandling, kan du skabe de bedste rammer for at fremme gulvets naturlige udseende. Det skaber et autentisk look, som kommer til at se flot ud i hjemmet.

Du kan også vælge at lakere gulvet efter afslibningen. Her findes der også flere forskellige løsninger, hvor du f.eks. kan vælge en hvidpigmenteret eller naturlig lak, afhængig af hvilken farve gulvet skal udstråle. Vælger du samtidig en blank lak, vil glansen også være højere.

Få hjælp af en professionel fagmand

Hvis du er nået til den konklusion, at det er på tide at få afslibet dit gulv, anbefaler vi klart at du får det udført af en professionel fagmand. Den efterfølgende behandling er også utrolig vigtig, da det forlænger gulvets levetid, og ændrer udseendet afhængig af hvilken behandling du ønsker.

Vi har hos Erhvervshåndværker.dk mange forskellige samarbejdspartnere, der kan varetage opgaven for dig. Er du i tvivl om hvem du skal vælge, hjælper vi gerne med at finde den rette til dig.

Vi kan bl.a. anbefale Nordic Gulvservice, der har over 15 års erfaring med gulvafslibning og gulvebehandling. De kører på heje Sjælland, og sikrer en kvalitet i top.

paul-trienekens-mLO6ILUbADA-unsplash (1)

Indhent et tilbud