Få en fast kloakmester til erhverv

En professionel kloakmester til erhverv

Ejer du en virksomhed? Har I en hel bygning tilknyttet? Og allervigtigst; har I en fast kloakmester tilknyttet?

Hvis svaret er nej, kan du her læse meget mere om, hvilke fordele det kan have, samt hvorfor det er vigtigt at finde den rette kloakmester.

En kloakmester arbejder, som det ligger i ordet, med kloakken. Det er et vigtigere element end mange går og tror. Når du ejer en bygning, falder kloakken også under dit ansvar, og det er der desværre mange der overser. Derfor er det en rigtig god ide at have en fast kloakmester tilknyttet.
 
Kloakken skal med jævne mellemrum tjekkes og også gerne have en kloakspuling eller slamsugning. Dette er med til at holde rørene fri for slam, rester, fedtaflejringer og lignende.
 
Hvis dette får lov bare at hobe sig op i kloakken, vil det i første omgang skabe en lavere tryk i haner og bade, og formentligt på et tidspunkt helt stoppe.
I slemme tilfælde kan du risikere at kloakrøret sprækker og så bliver det først både besværligt og dyrt.

Fordele ved en fast kloakmester

For det første vil du kunne forebygge disse skader på kloakken og derfor også al besværet. Med en fast kloakmester tilknyttet din virksomhed, vil I kunne aftale at firmaet kommer ud et par gange om året og tjekker, at alt er som det skal være og giver den en spuling eller hvad der nu er behov for.

En anden klar fordel er også de penge man vil kunne spare på sådan en fast aftale. Så sparer du nogle penge, mens du ikke behøver bekymre dig om kloakken.
 
Derudover kan en autoriseret kloakmester og hjælpe jer, og sikkert til en fin pris, hvis I en da skal have foretaget en større kloakrenovering, lagt omfangsdræn eller lignende. Læs mere her.

Find den rigtige partner

Når du skal finde frem til hvilket firma der skal være jeres faste kloakmester, kræver det at du bruger en rum tid på at forstå hvad de forskellige kan og ikke kan.
Søg gerne efter nogle i det lokale område, så de vil kunne rykke hurtigt ud, hvis der en dag skulle opstå en akut situation. Det vil også være smart at indhente tilbud fra flere forskellige. Så kan I sammenligne på pris, udrykningstid og lignende. 

Indhent et tilbud