Ejendomsservice

Ejendomsservice - hvad er det?

Du har sikkert hørt ordet mange gange før, men hvad er ejendomsservice helt konkret? 

Ejendomsservice er, ligesom navnet angiver, service i forbindelse med en ejendom. Det rækker sig over en bred vifte af forskellige services, og derfor kan det nemt blive svært at skelne og finde rundt i. 

Ejendomsservice kan fx være vedligeholdelse af selve ejendommen, men det kan også være vedligeholdelse af fællesarealer forbundet til ejendommen. Det kan både være opgaver som skal udføres på daglig basis, men også opgaver med jævne mellemrum. 

De mest brugte former for ejendomsservice er: trappevask, liftarbejde, produktion samt skift af navneskilte, vinduespolering/ vinduespudsning, kontrol af brandalarmer samt sprinklere, snerydning, saltning, mange former for rengøring, vedligeholdelse af træ og grusning.

Ejendomsservice

Priser forbundet med ejendomsservice

Da det er en bred vifte af services forbundet med ejendomsservice, så varierer prisen også meget. Priserne varierer alt efter hvilken slags opgave man skal have løst, arealet eller størrelsen på opgaven, placering af opgaven osv. 

Hvis du står overfor en mulig ejendomsservice-opgave, vil det altså være en god ide at få fastlagt de forskellige ting forbundet med opgaven. På den måde kan du få en mere nøjagtig cirkapris på opgaven og vil altså undgå at betale mere for sin opgave end højest nødvendigt. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at flere virksomheder arbejder sammen om at løse din opgave, da det ikke er alle virksomheder som løser alle slags opgaver. Her vil prisen som regel være højere, da der skal hyres flere virksomheder. Priserne er som regel defineret ud fra en startpris, hvor der så vil være et tillæg pr. kvadratmeter. Fx min. 100kr. og så derefter 2-5kr. pr. kvadratmeter.

Find derfor ud af hvilken opgave man skal have løst, placering samt areal af opgaven og om én virksomhed kan løse hele opgaven selv. Dette vil alt andet lige hjælpe både dig og virksomheden. Du kan lægge et mere nøjagtigt budget for opgaven, og virksomhederne kan derefter bedre tage udgangspunkt i det, og dermed komme med en cirkapris på projektet.

Ejendomsservice

Valg af virksomhed

Når det kommer til valg af virksomhed, kan det være en svær beslutning. Det kan det da der er så mange forskellige virksomheder i branchen som tilbyder denne slags services.

Det vil derfor være en god ide at få fastlagt sin opgave så nøjagtigt som muligt, før man begynder at kontakte forskellige virksomheder. På den måde kan man både spare sig selv tid og penge, og det samme for de virksomheder man kontakter. Efter man har fastlagt sin opgave, kan man begynde at kontakte virksomheder. Man kan her finde frem til de virksomheder som man vurderer, kan løse ens opgave bedst mulig.

Derefter kan man modtage tilbud fra de pågældende virksomheder, og sætte dem op mod hinanden. Her er det vigtigt at tilbuddene stemmer overens med ens budget og tidsmæssige rammer.

Vi anbefaler du bruger And’s Ejendomsservice, da man kan stole på dem, de har erfaring, har tilfredsstillende priser og kan overholde en forudbestemt tidsplan.

Indhent et tilbud